Speciaal voor het 100-jarig jubileum hebben we een bedrijfsfilm over Euser van nú laten maken. Een film waarin u kennismaakt met de logistieke partner die we vandaag de dag zijn. Een film ook waarin een vleugje historie natuurlijk niet mag ontbreken want we zijn trots op wat we zijn. Maar ook zeker zo trots op waar we vandaan komen, want wij zijn Euser.

100 jaar Euser, bekijk onze bedrijfsvideo

100 jarig jubileumfeest

Wij kijken terug op een geslaagd jubileumfeest. Vrijdag 8 en zaterdag 9 november werd op uitbundige wijze het honderdjarig bestaan gevierd. Speciaal voor de festiviteiten was het terrein van Euser aan de Ebweg omgetoverd tot een festivalterrein met een 70 meter lange feesttent.

Vrijdag kwamen de externe relaties op bezoek om de directie – Lisette en Bas Euser – te feliciteren. Zaterdagavond was de tent voor honderden personeelsleden, die door hun werkgever werden getrakteerd op lekker eten en drinken, entertainment, een feestband en een verrassingsoptreden van Gerard Joling.

De historie en de toekomst van het logistieke bedrijf (350 vrachtwagens, 620 medewerkers) vormden de rode draad van het bruisende tweedaagse event.

https://www.euser.nl/wp-content/uploads/2019/11/feest.jpg
https://www.euser.nl/wp-content/uploads/2019/11/wij-zijn-euser.jpg

Wie wij zijn? Wij zijn euser.