Hard werken had hij geleerd op het tuindersbedrijf van zijn ouders die befaamd waren om de teelt van aardbeien. Maar Aart wilde iets anders. Niet dag in, dag uit wroeten in de aarde, onkruid wieden, aardbeien plukken en naar de veiling brengen.

Aart had bedacht dat een bodedienst in het naburige Barendrecht hem een betere toekomst zou geven. Op een mooie dag in 1919 schreef Aart Euser zich in bij de Kamer van Koophandel in Dordrecht en startte hij met paard en wagen een bodedienst. Spoedig verwierf Aart zijn eerste klanten en werd hij een graag geziene gast in Barendrecht en de naburige gemeentes.

https://www.euser.nl/wp-content/uploads/2019/04/aart.jpg
https://www.euser.nl/wp-content/uploads/2019/04/Euser-Jubilium-6.jpg

Aart en zijn vrouw werkten beiden aan hun droom en kregen vijf kinderen. De jongens Cor en Henk kwamen ook in de zaak die steeds verder groeide.

Het aantal vrachtwagens nam toe, de locatie werd uitgebreid en de dienstverlening van de familie Euser werd geroemd.

Stap voor stap groeide het bedrijf waarna Ad Euser de organisatie verder professionaliseerde. Ondanks – of dankzij – zijn fysieke beperking zorgde Ad voor vernieuwende inzichten en processen.

Hij richtte zich op het stroomlijnen van de dienstverlening, investeerde in de administratie en zorgde ervoor dat iedereen werd gezien en optimaal tot zijn recht kon komen.

https://www.euser.nl/wp-content/uploads/2019/04/oude-foto-Expeditie-Euser-Ad.jpg
https://www.euser.nl/wp-content/uploads/2019/04/oude-foto-verhuizen.jpg

Vandaag de dag wordt het bedrijf gerund door verschillende nazaten van Aart Euser en waart de visionaire geest van Ad nog rond. Euser Transport is een familiebedrijf waar we met recht heel trots op kunnen zijn.

Het bedrijf behoort tot een van de grotere logistieke partners en heeft met 350 vrachtwagen en 620 personeelsleden een vooraanstaande positie in Nederland. Het aantal klanten van het eerste uur zoals Brocacef en Bakker Barendrecht is fors uitgebreid. Vaste klanten luisteren inmiddels naar de naam Jumbo, Hema, Technische Unie en Sligro. Euser is vaak meegegroeid met deze klanten en heeft vele klanten die al tientallen jaren met de familie Euser werken. Betrouwbaarheid en een onberispelijke staat van dienst zijn dan ook belangrijke kenmerken van Euser Transport. 

Neem ook eens een kijkje bij een van onze andere diensten.

Palletdistributie.

Lees meer

Neem ook eens een kijkje bij een van onze andere diensten.

Retail.

Lees meer

Neem ook eens een kijkje bij een van onze andere diensten.

Horeca.

Lees meer